tweede multimaus

Uw forum voor digitale vragen, opmerkingen, etc.
Plaats reactie

Onderwerp starter
Firetruck101
Berichten: 34
Lid geworden op: 30 jun 2015 21:12

tweede multimaus

Bericht door Firetruck101 »

hallo

ik heb een vraag over de multimaus ik wil een tweede multimaus aan sluiten op de versterker,als ik de stekker in de versterker steekt copieert die dan automatisch de gegevens naar de tweede multimaus of is dit niet zo.
ik heb zitten zoeken en kan het niet vinden en daar bij komt nog dat ik eigenlijk er weinig verstand van heb van de digitale materie als het rijd gaat het goed maar als het niet rijd heb ik een probleem.
ik hoop dat iemand weet hoe het werkt.
bij voor baat dank hier voor.



Gebruikersavatar

spoor65
Berichten: 4365
Lid geworden op: 01 sep 2008 18:26
Locatie: de glimlach van twente

Re: tweede multimaus

Bericht door spoor65 »

http://forum.beneluxspoor.net/index.php ... 235.0.html

Even de link naar ons buur forum,
hier gaat het in zijn geheel over het gebruik van extra multimaus set als booster,

er staan ook wat plaatjes bij te verduidelijking. (die ik helaas niet hierheen kan importeren, omdat ons buur forum dat heeft geblokkeerd, omdat ze waarschijnlijk bang zijn dat hun hulp verder gaat dan hun eigen forum)

Ik hoop dat je het wat op weg helpt, zo nier, vraag dan gerust, er zijn meerdere gebruikers hier, die het toepassen.

mvg

Freddy


Met minder haast kun je wat vaker in de spiegel kijken

Als je oordeelt over mensen,
heb je geen tijd om van ze te houden.

mijn beursbaan in aanbouw: http://www.n-spoorforum.nl/viewtopic.php?f=14&t=10857
DCC met ECoS 2 en http://www.rosoft.info


FidOo
Berichten: 4738
Lid geworden op: 05 jan 2010 16:27
Locatie: Maassluis

Re: tweede multimaus

Bericht door FidOo »

Zoals aan gegeven. Maar hier op het forum ook genoeg over geschreven. Even de zoek functie gebruiken moet een antwoord opleveren.


M.v.g. Joost van Dijk

Lid van: mcdespoorstaaf
Bouwt momenteel: Modulebaan (Kiel-Nordhafen)"


Onderwerp starter
Firetruck101
Berichten: 34
Lid geworden op: 30 jun 2015 21:12

Re: tweede multimaus

Bericht door Firetruck101 »

Hallo
Ik Wil alleen de handset dus de regelaar er bij zetten Niet een extra versterker



Gebruikersavatar

Ad_M
Berichten: 3768
Lid geworden op: 24 feb 2013 18:31
Locatie: Lelystad

Re: tweede multimaus

Bericht door Ad_M »

Een tweede regelaar / MM op je versterker is geen probleem, kwestie van er in proppen
Je gegevens van je hoofd MM waar alles in staat moet je met de hand overzetten naar je slave MM
Je slave MM moet dan eerst in ontvangende mode staan, is niet zo moeilijk
Even door je menu op je MM doorlopen

Zal even moeten opzoeken als je het echt niet krijg te vinden, laat het me / ons weten ;)

Mvg,
Ad


Ons baantje GeordieBurgh (is niet meer), klikker-die-klik hier.
DCC | NL '80 tot heden | Fleischmann Piccolo / Peco | 3D Modellen

Als je het niet meer trekt moet je duwen... :D

Gebruikersavatar

Ad_M
Berichten: 3768
Lid geworden op: 24 feb 2013 18:31
Locatie: Lelystad

Re: tweede multimaus

Bericht door Ad_M »

Was toch bezig, HIER is een NL handeling van de MM
Zie menu item zenden en ontvangen op Blz 16 en blz 19 1.5 en 1.6

Excuses voor de externe deeplink :oops:

Mvg,
Ad


Ons baantje GeordieBurgh (is niet meer), klikker-die-klik hier.
DCC | NL '80 tot heden | Fleischmann Piccolo / Peco | 3D Modellen

Als je het niet meer trekt moet je duwen... :D


Onderwerp starter
Firetruck101
Berichten: 34
Lid geworden op: 30 jun 2015 21:12

Re: tweede multimaus

Bericht door Firetruck101 »

Bedankt Ad
Dinsdag heb ik de multimaus en ga ik het proberen




Onderwerp starter
Firetruck101
Berichten: 34
Lid geworden op: 30 jun 2015 21:12

Re: tweede multimaus

Bericht door Firetruck101 »

Hallo Ad

Ik heb in middels in de multimaus die ik heb gedaan wat er op pagina 16 staat en ik heb het gevonden
Bedankt voor de info



Plaats reactie