Pech Voertuigen & Lemke

Hier het forum van Panzer-Shop
Gebruikersavatar

Onderwerp starter
Panzer-Shop
Kleinserie/Commercieel
Berichten: 701
Lid geworden op: 25 feb 2019 12:57

Pech Voertuigen & Lemke

Bericht door Panzer-Shop »

Dag iedereen,

In onze poging om het modelspoorlandschap er levendiger uit te laten zien, hebben we twee nieuwe, mooi ogende producten ontwikkeld waarmee je scènes kunt creëren!

De klassieke Porsches uit de jaren 80 zien er prachtig uit, maar kunnen ook kapot! Op dit moment is er eentje met een lekke band die vervangen moet worden, maar gelukkig komt hij met een figuur om de band te repareren!
Hetzelfde geldt voor de Robur LO-2002 met motorschade! Uiteraard beschikt dit model over een volledig nagebouwde motor en kan deze direct gerepareerd worden langs de kant van de weg of in de werkplaats!

Porsche 911 Coupé SC 1980, Lekke Band:
https://www.panzer-shop.nl/a-84948602/a ... ch-figuur/

Robur LO-2002, Dekzeil, Motorpech:
https://www.panzer-shop.nl/a-84948605/o ... zeil-pech/

Ik ben ook erg blij om aan te kondigen dat ons gezamenlijke project met Lemke in de winkels ligt! De nieuwe Hobbytrain TWA-800A wagons zijn nu verkrijgbaar, en één versie is geladen met onze Fuchs pioniersgruppe!

Voor dit project hebben wij onze Fuchs pioniersgruppe volledig herzien en de combinatie van deze twee is samengebracht in de Hobbytrain H23786, nu verkrijgbaar in uw modelspoorwinkel. Zorg ervoor dat u uw exemplaar op tijd ontvangt, want er zijn slechts 250 sets beschikbaar.

https://www.n-spoorstore.nl/nl/hobbytra ... 0528622970

Bedankt voor het lezen van de update. Ik voeg hieronder enkele foto's toe. Ik wens je een mooie zondag!

Kevin
Panzer-Shop

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding


Plaats reactie