Draaddikte voor in de lok

Uw forum voor digitale vragen, opmerkingen, etc.
Gebruikersavatar

Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 136
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 10 nov 2019 20:46

Goedenavond allen,

Ik wou even wat checken, Nu is me 1 van de draden afgebroken vanaf het wielstel naar de printplaat.
Om deze draad te vervangen kan ik toch gewoon Decoderlitze, 0,05 mm² pakken?

Gr,

Wouter


Groet,

Wouter

Gebruikersavatar

BenQ
Berichten: 2839
Lid geworden op: 12 jun 2010 22:12
Locatie: Liemers

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door BenQ » 10 nov 2019 21:32

Ja


Met vriendelijke groet,
Ben
Bouw baan:Neuffen 4
Bouw oude baanNeuffen 3
Peco 80 | Dinamo | iTrain 3, 4.0, 4.1, 5.0

Gebruikersavatar

Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 136
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 10 nov 2019 21:37

Dank u


Groet,

Wouter

Gebruikersavatar

BenQ
Berichten: 2839
Lid geworden op: 12 jun 2010 22:12
Locatie: Liemers

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door BenQ » 10 nov 2019 22:12

Wouter,
Ik gebruik zelf vaak decoderdraad voor aanpassingen in de loc,


Met vriendelijke groet,
Ben
Bouw baan:Neuffen 4
Bouw oude baanNeuffen 3
Peco 80 | Dinamo | iTrain 3, 4.0, 4.1, 5.0

Gebruikersavatar

Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 136
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 11 nov 2019 08:21

Top,

Ga ik daar even een paar rolletjes van halen.


Groet,

Wouter


Willempie
Berichten: 843
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door Willempie » 11 nov 2019 12:19

Ik zou toch minimaal 2,5 mm² gebruiken. :roll:



Gebruikersavatar

Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 136
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 11 nov 2019 12:29

Willempie schreef:
11 nov 2019 12:19
Ik zou toch minimaal 2,5 mm² gebruiken. :roll:
Is dat niet te dik om tussen de draaistellen door naar boven te leiden? Lijkt me dat er dan nog weinig bewegingsruimte overblijft om de bochten te maken.

Gr.


Groet,

Wouter

Gebruikersavatar

BenQ
Berichten: 2839
Lid geworden op: 12 jun 2010 22:12
Locatie: Liemers

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door BenQ » 11 nov 2019 22:44

Wim heeft wat vergeten, hij moet er nog een lachebekje achter zetten. :lol: :roll:


Met vriendelijke groet,
Ben
Bouw baan:Neuffen 4
Bouw oude baanNeuffen 3
Peco 80 | Dinamo | iTrain 3, 4.0, 4.1, 5.0

Gebruikersavatar

jeemka
Berichten: 110
Lid geworden op: 25 aug 2013 19:27
Locatie: Brummen

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door jeemka » 11 nov 2019 23:15

Bij decoderinbouw bewaar ik de ingekorte draden van de decoder.


Met vriendelijke groet, Jaap Kolenberg
Baan "Reichenbach e.o." Duits tijdperk 3, Intellibox-1, Digikeijs en Rosoft decoders, iTrain, Anyrail, Sprog2
Foto's en filmpjes op https://www.kolenberg.eu

Gebruikersavatar

Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 136
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 12 nov 2019 07:59

BenQ schreef:
11 nov 2019 22:44
Wim heeft wat vergeten, hij moet er nog een lachebekje achter zetten. :lol: :roll:
Ik had al zo’n vermoeden dat het een niet al te serieus antwoord was.
jeemka schreef:
11 nov 2019 23:15
Bij decoderinbouw bewaar ik de ingekorte draden van de decoder.
Dat is wel een goed idee ja.


Groet,

Wouter

Plaats reactie