Draaddikte voor in de lok

Uw forum voor digitale vragen, opmerkingen, etc.

Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 106
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 10 nov 2019 20:46

Goedenavond allen,

Ik wou even wat checken, Nu is me 1 van de draden afgebroken vanaf het wielstel naar de printplaat.
Om deze draad te vervangen kan ik toch gewoon Decoderlitze, 0,05 mm² pakken?

Gr,

Wouter



Gebruikersavatar

BenQ
Berichten: 2813
Lid geworden op: 12 jun 2010 22:12
Locatie: Liemers

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door BenQ » 10 nov 2019 21:32

Ja


Met vriendelijke groet,
Ben
Bouw baan:Neuffen 4
Bouw oude baanNeuffen 3
Peco 80 | Dinamo | iTrain 3, 4.0, 4.1, 5.0


Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 106
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 10 nov 2019 21:37

Dank u



Gebruikersavatar

BenQ
Berichten: 2813
Lid geworden op: 12 jun 2010 22:12
Locatie: Liemers

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door BenQ » 10 nov 2019 22:12

Wouter,
Ik gebruik zelf vaak decoderdraad voor aanpassingen in de loc,


Met vriendelijke groet,
Ben
Bouw baan:Neuffen 4
Bouw oude baanNeuffen 3
Peco 80 | Dinamo | iTrain 3, 4.0, 4.1, 5.0


Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 106
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 11 nov 2019 08:21

Top,

Ga ik daar even een paar rolletjes van halen.




Willempie
Berichten: 823
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door Willempie » 11 nov 2019 12:19

Ik zou toch minimaal 2,5 mm² gebruiken. :roll:




Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 106
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 11 nov 2019 12:29

Willempie schreef:
11 nov 2019 12:19
Ik zou toch minimaal 2,5 mm² gebruiken. :roll:
Is dat niet te dik om tussen de draaistellen door naar boven te leiden? Lijkt me dat er dan nog weinig bewegingsruimte overblijft om de bochten te maken.

Gr.



Gebruikersavatar

BenQ
Berichten: 2813
Lid geworden op: 12 jun 2010 22:12
Locatie: Liemers

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door BenQ » 11 nov 2019 22:44

Wim heeft wat vergeten, hij moet er nog een lachebekje achter zetten. :lol: :roll:


Met vriendelijke groet,
Ben
Bouw baan:Neuffen 4
Bouw oude baanNeuffen 3
Peco 80 | Dinamo | iTrain 3, 4.0, 4.1, 5.0

Gebruikersavatar

jeemka
Berichten: 107
Lid geworden op: 25 aug 2013 19:27
Locatie: Brummen

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door jeemka » 11 nov 2019 23:15

Bij decoderinbouw bewaar ik de ingekorte draden van de decoder.


Met vriendelijke groet, Jaap Kolenberg
Baan "Reichenbach e.o." Duits tijdperk 3, Intellibox-1, Digikeijs en Rosoft decoders, iTrain, Anyrail, Sprog2
Foto's en filmpjes op https://www.kolenberg.eu


Onderwerp starter
enderscw
Berichten: 106
Lid geworden op: 29 mei 2012 20:23
Locatie: Berlijn

Re: Draaddikte voor in de lok

Bericht door enderscw » 12 nov 2019 07:59

BenQ schreef:
11 nov 2019 22:44
Wim heeft wat vergeten, hij moet er nog een lachebekje achter zetten. :lol: :roll:
Ik had al zo’n vermoeden dat het een niet al te serieus antwoord was.
jeemka schreef:
11 nov 2019 23:15
Bij decoderinbouw bewaar ik de ingekorte draden van de decoder.
Dat is wel een goed idee ja.



Plaats reactie