Servo aansluiten op een wissel

Vraag maar raak!
Plaats reactie

Onderwerp starter
Ed53
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 feb 2018 16:58

Servo aansluiten op een wissel

Bericht door Ed53 » 27 nov 2019 17:58

Dag,
Ik ben van plan om mijn wissels Fleischmann rail zonder bedding te gaan bedienen doormidden van een servo, als is het zwarte kastje van de wissel verwijder blijft er een klein hendeltje over.
Maar hoe sluit ik maak ik nu het stangetjes van de servo vast.

Met vriendelijke groet,

Ed




Ipharra
Berichten: 49
Lid geworden op: 28 jan 2019 18:27
Locatie: West-Friesland

Re: Servo aansluiten op een wissel

Bericht door Ipharra » 27 nov 2019 18:26

Hoi Ed,

Dit is zoals ik ze heb gemonteerd, eenvoudig te doen, gaatje in handeltje boren en verenstaal daar door steken.


Afbeelding

Afbeelding


Groet Guus,

Drie keer linksaf is ook rechtsaf. 800 keer linksaf is de Indy 500.


Frank_N
Berichten: 541
Lid geworden op: 30 jan 2012 00:14

Re: Servo aansluiten op een wissel

Bericht door Frank_N » 27 nov 2019 20:59

Ik deed dat ook zoiets:
Afbeelding
Afbeelding
Zo ziet het er dan van de onderkant uit:
Afbeelding


Groet van Frank:
Huidig project; time saver in N met test ovaal analoog.


Onderwerp starter
Ed53
Berichten: 4
Lid geworden op: 10 feb 2018 16:58

Re: Servo aansluiten op een wissel

Bericht door Ed53 » 27 nov 2019 22:02

Hartelijk dank Frank ga ik uittesten




geertvt
Berichten: 127
Lid geworden op: 08 nov 2018 19:27
Locatie: Oisterwijk

Re: Servo aansluiten op een wissel

Bericht door geertvt » 27 nov 2019 22:05

Bij de Fleischmann wissels zonder bedding zit al een gaatje . Volgens mij hoef je dan niks open te schroeven of te boren! Gaatje zit tussen de rails aan de ‘enkele’ kant.




geertvt
Berichten: 127
Lid geworden op: 08 nov 2018 19:27
Locatie: Oisterwijk

Re: Servo aansluiten op een wissel

Bericht door geertvt » 27 nov 2019 22:10

Afbeelding




Willempie
Berichten: 825
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

Re: Servo aansluiten op een wissel

Bericht door Willempie » 28 nov 2019 21:15

geertvt schreef:
27 nov 2019 22:05
Bij de Fleischmann wissels zonder bedding zit al een gaatje . Volgens mij hoef je dan niks open te schroeven of te boren! Gaatje zit tussen de rails aan de ‘enkele’ kant.
Maar eigenlijk zijn dat geen Fleischmann wissels, dat zijn Roco wissels. ;)

Aan de Fleischmann wissels hoef je overigens ook niets te boren oid. Je kunt de wisselomzetter omdraaien en bijna rechtstreeks door de servo laten omzetten. Doe ik al jaren op mijn beursbaantje.

Groetjes.



Plaats reactie