N-Spoorforum

Het forum voor de N-Spoor liefhebber

n-spoorstore.nl TopLinks-Modellbahn Liste auf Online-Modellbahn.de
Het is nu ma okt 15, 2018 20:19

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 
Auteur Bericht
 Berichttitel: fleischmann wissels
BerichtGeplaatst: wo jul 25, 2018 13:23 
Offline

Geregistreerd: do apr 07, 2016 09:45
Berichten: 4
Hallo en help aub

Mijn naam is Leo en ik heb een groot probleem. ik ben een nieuwe baan aan het bouwen. Rijden digitaal, wissels en seinen analoog.
Ik heb een groot ovaal liggen van 2.35 x 1.50. Binnen het ovaal ligt een schaduwstation met Katorail en wissels. Het schaduwstation is toegankelijk dmv een fleischmann piccolo wissel met geleidend hartstuk en draadbruggen. Ondanks de aa wezige draadbruggen werkt het wissel toch denkend.
Dat houd dus in dat als het wissel recht ligt, ik niet binnen het ovaal, het schaduwstation rijden. Het 2de fleischmann wissel geeft toegang naar de helling die naar niveau 1 loopt waar de hoofdbaan is gesitueerd. Ook dit wissel moet ondanks de draadbruggen krom liggen om op niveau 1 stroom te krijgen. Ik snap er niets van. Wat zie ik over het hoofd? Het gaat tegen alle logica in.

helpppppppp

Mvg

Leo


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: fleischmann wissels
BerichtGeplaatst: wo jul 25, 2018 15:06 
Offline

Geregistreerd: ma dec 30, 2013 15:15
Berichten: 1064
Heb je voor en na de wissels de rail voorzien van voedings draden?

mvg ronald

_________________
Multimaus met twee boosters.
Bezetmelders Rosoft
Servo decoders Rosoft
xTreme Keerlus Rosoft
Rails en wissel peco 55
Koploper


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: fleischmann wissels
BerichtGeplaatst: wo jul 25, 2018 18:55 
Offline

Geregistreerd: do apr 07, 2016 09:45
Berichten: 4
Hallo Ronald,

Ook dat geprobeerd en toen sloeg de loc op hol, terwijl hij niet was geprogrammeerd.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: fleischmann wissels
BerichtGeplaatst: za aug 11, 2018 17:51 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: za jan 12, 2013 19:02
Berichten: 619
Het komt wel eens voor dat de draadbruggen er niet goed in liggen, even proberen met een kleine schroevendraaier of de pootjes de zijkant van de rail wel raken.


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: fleischmann wissels
BerichtGeplaatst: zo aug 12, 2018 08:57 
Offline

Geregistreerd: do okt 13, 2016 12:21
Berichten: 301
Woonplaats: Purmerend
hellie schreef:
Hallo Ronald,

Ook dat geprobeerd en toen sloeg de loc op hol, terwijl hij niet was geprogrammeerd.


Leo,

Reageerde de loc, nadat hij op hol geslagen was, nog op commando's van de rijregelaar, of moest je de baanspanning uitschakelen? Indien dat laatste, schakel de analoog herkenning uit in CV29.

P.S. Laat altijd even weten welk digitaalsysteem je gebruikt.

Edit: P.S. toegevoegd

_________________
Met vriendelijke groet,

Rinus Vos


Volume draagt niets bij aan de kracht van het argument.


Opendcc GBMBoost16T master, GBMBoost16T cliënt, OneControl, LightControl, GBM16TS


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 5 berichten ] 

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling