Open weekend MBV de Wissel 18+19 Januari 2020

Een beurs of evenement, plaats hier uw bericht.
Plaats reactie

Onderwerp starter
mbvdewissel
Berichten: 15
Lid geworden op: 15 sep 2016 09:35

Open weekend MBV de Wissel 18+19 Januari 2020

Bericht door mbvdewissel »

OPEN WEEKEND MBV DE WISSEL
18 EN 19 JANUARI
Industrieterrein Danenhoef, Angelenweg 77 boven De FoodloodsIn de jaren dat MBV De Wissel gehuisvest was in De Lievekamp was het een traditie geworden dat er op de eerste zondag van november een open dag werd georganiseerd. Met het afbouwen van onze activiteiten in De Lievekamp en de aansluitende verhuizing naar onze tijdelijke locatie bij De Foodloods moesten we die traditie loslaten. Dat neemt niet weg dat we onze trouwe volgers graag willen laten zien waar we onze activiteiten voort zetten en hoe we daar nu invulling aan geven. Wat we met onze, inmiddels bekende, workshops gaan doen, kortom: we willen laten zien dat we niet gebroken zijn door de afbraak van 42 jaar modelbouwwerk, maar dat we met nieuw elan de toekomst in gaan.
Wat kunt u allemaal verwachten in onze nieuwe ruimte?
We hebben gasten die hun modelbanen tonen, een baan in schaal n van Pohé trains en twee banen van collega vereniging MaasWaal: project De Kolk, het oude luchtspoor in Rotterdam zoals het er rond 1930 uitzag, en een weergave van de stoomtram van Nijmegen naar Wamel in schaal S getiteld Koningswaal 1933. Veelbelovende werkstukken om te komen bekijken. Natuurlijk staat de baan van Sporend Oss, het Osse station rond 1977, weer opgesteld en hebben we fragmenten uit de oude baan gered en opnieuw een plekje gegeven. De nieuwbouwactiviteiten, in de vorm van handzame modules, zijn te bewonderen. Wellicht een nieuwe invalshoek voor mensen met weinig ruimte om een (her)start met de hobby te maken? Kom eens kijken!
Ook stellen we de module van de Unox winkel ten toon. De kans dat wij daar gebruik van mogen maken is vrijwel verkeken, we geloven zelf niet dat het gebouwtje nog lang blijft bestaan, maar we koesteren het wel. In modulevorm. Een modelbouwproject wat we in enkele weken in elkaar hebben gezet, overigens net als het winterlandschapje wat tijdens de Winterwonderland activiteit van onze nieuwe huisbaas zijn dienst heeft gedaan in de winkel. Niet gezien? Kom het bekijken!
Natuurlijk vertellen we alles wat u wilt weten over onze lasersnijder, hebben we een overzicht van geplande workshops voor u klaar liggen, is er een hoek met houten treintjes voor de kleinsten, een rangeeruitdaging voor de wat groteren en heeft één van onze leden een schitterende kermisattractie op schaal nagebouwd en…en…en….

U bent van harte welkom op 18 en 19 januari, beide dagen van 10 tot 5 uur op onze nieuwe locatie op industrieterrein Danenhoef, boven De Foodloods aan de Angelenweg 77 in Oss. Ook de winkel van De Foodloods zal deze dagen open zijn (let op: verkoop aan particulieren is helaas niet mogelijk bij een groothandelsonderneming)

Graag tot ziens!

Modelbouwvereniging De Wissel Oss


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

groeten Ashwin Zondag
Onderwerp starter
mbvdewissel
Berichten: 15
Lid geworden op: 15 sep 2016 09:35

Re: Open weekend MBV de Wissel 18+19 Januari 2020

Bericht door mbvdewissel »

[youtube]https://youtu.be/a6JtP6Cd9F4[/youtube]Gebruikersavatar

Alro
Berichten: 493
Lid geworden op: 30 dec 2017 15:40
Locatie: Waldbrücke im Grünenherzes Hollands

Re: Open weekend MBV de Wissel 18+19 Januari 2020

Bericht door Alro »

Gelukkig kunnen jullie weer 2 jaar vooruit en veel succes met het vinden van een nieuwe ruimte.Plaats reactie