N-Spoorforum

Het forum voor de N-Spoor liefhebber

n-spoorstore.nl TopLinks-Modellbahn Liste auf Online-Modellbahn.de
Het is nu za feb 24, 2018 13:10

Alle tijden zijn GMT + 1 uur




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 174 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Auteur Bericht
 Berichttitel: Re: Kato Unitrack tips
BerichtGeplaatst: do feb 08, 2018 12:32 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo nov 16, 2014 13:12
Berichten: 366
Woonplaats: Graauw
Of je koopt een MDD van Rosoft.
Net zo gemakkelijk te programmeren, en je hoeft geen aparte adapters te kopen.
Alles bij elkaar ben je dan goedkoper uit en de service na verkoop is beter.

Groetjes: Robby

_________________
Mijn winkeltje bij shapeways


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Kato Unitrack tips
BerichtGeplaatst: do feb 08, 2018 14:21 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do dec 17, 2015 22:42
Berichten: 687
Woonplaats: Bemmel
Is ook een mogelijkheid, maar hiervoor heb je wel een aparte voeding nodig volgens de beschrijving. Voor de Digikeijs niet die kan je gewoon aansluiten op je baanspanning/ringleiding.
En er zullen vast nog vele andere mogelijkheden zijn die even goed werken. Vooral delen hier zodat iedereen een eigen keuze kan maken.
Waar het mij vooral om ging is aan te geven dat je er dus alleen met een Digikeijs schakeldecoder niet bent voor de Kato wissels maar dat je ook de interface nodig hebt.

_________________
Voor nadere details zie ook mijn baan Ensporendam op mijn website Spoorhistorie


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Kato Unitrack tips
BerichtGeplaatst: do feb 08, 2018 15:23 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: zo nov 16, 2014 13:12
Berichten: 366
Woonplaats: Graauw
De MDD kan ook gewoon op de baanspanning werken, maar een aparte voeding is aan te raden.
Dit scheelt weer een trein op je baan.

Groetjes: Robby

_________________
Mijn winkeltje bij shapeways


Omhoog
 Profiel  
 
 Berichttitel: Re: Kato Unitrack tips
BerichtGeplaatst: do feb 08, 2018 20:53 
Offline
Avatar gebruiker

Geregistreerd: do dec 17, 2015 22:42
Berichten: 687
Woonplaats: Bemmel
Okay goed te lezen, maar dan is de website van Rosoft dus onjuist? Die geeft immers aan:
"Decoder wordt gevoed met een aparte wisselspanning van min.10V en max.12V"

Overigens verbruikt het schakelen van wissels zo weinig dat het echt geen locomotief scheelt indien je de decoder direct op de baanspanning aansluit. Ook de Digikeijs kan je indien gewenst op een eigen voeding aansluiten, zoals overigens alle decoders.

_________________
Voor nadere details zie ook mijn baan Ensporendam op mijn website Spoorhistorie


Omhoog
 Profiel  
 
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 174 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1 ... 14, 15, 16, 17, 18

Alle tijden zijn GMT + 1 uur


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen
Je mag geen bijlagen toevoegen in dit forum

Zoek naar:
Ga naar:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling