RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

RoSoft


sjoef
Berichten: 837
Lid geworden op: 09 dec 2008 13:59
Locatie: Den Haag

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door sjoef » 20 aug 2014 11:47

Ziet er netjes uit Wim.

Jos



Gebruikersavatar

Ad_M
Berichten: 3398
Lid geworden op: 24 feb 2013 18:31
Locatie: Lelystad

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Ad_M » 20 aug 2014 11:51

Zeker netjes Wim, smoelt goed

Mvg,
Ad


Ons baantje GeordieBurgh (in opbouw), klikker-die-klik hier.
DCC | NL '80 tot heden | Fleischmann Piccolo / Peco

Als je het niet meer trekt moet je duwen... :D

Gebruikersavatar

Jelle
Berichten: 712
Lid geworden op: 02 feb 2012 15:48
Locatie: Doesborgh
Contacteer:

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Jelle » 20 aug 2014 15:01

Dat ziet er heel netjes uit.

Maar wat ik me toch eigenlijk een beetje afvraag, wat doet dat met de prijs?
Ik kan me voorstellen dat zo'n behuizing ook extra kosten met zich mee brengt.
(en aangezien ik binnenkort wisseldecoders wil gaan aanschaffen...)


>>Jelle<<
DCC baan, III IV V, NL & D (en mooi materiaal)
Systeem: Windows 10 - Intellibox IR - Koploper 8.6 - Bezetmelders & Wisseldecoders Rosoft, ECU & Lenz
Mijn baantopic.
Nog meer van mijn baan

Gebruikersavatar

shoven
Berichten: 5025
Lid geworden op: 14 dec 2008 21:06
Locatie: Walcheren

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door shoven » 20 aug 2014 16:27

Ik zie nog geen ingepakte Servoswitch? 8-)


Steven

Hier is mijn baan op het forum
Hier is mijn vorige baan op het forum
>>> Filmpjes van de baan

Gebruikersavatar

Jeroen
Berichten: 3269
Lid geworden op: 03 sep 2008 13:24

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Jeroen » 21 aug 2014 11:41

Proficiat! Weer een stapje mooier.

Is er nog een speciale reden voor dat je dit doet/hebt gedaan, Wim?

Grtz,

J.


Afbeelding


Onderwerp starter
Willempie
Berichten: 809
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Willempie » 19 sep 2014 11:04

shoven schreef:Ik zie nog geen ingepakte Servoswitch? 8-)
Maar nu toch wel? Klikkerdeklik



Gebruikersavatar

shoven
Berichten: 5025
Lid geworden op: 14 dec 2008 21:06
Locatie: Walcheren

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt

Bericht door shoven » 19 sep 2014 19:56

Willempie schreef:
shoven schreef:Ik zie nog geen ingepakte Servoswitch? 8-)
Maar nu toch wel? Klikkerdeklik
Ehm... Zie ik nu 32 piek voor een Servoswitch met servo? :o
Of zijn dit er twee? (Na de foto ff beter bekeken te hebben... :roll: )


Steven

Hier is mijn baan op het forum
Hier is mijn vorige baan op het forum
>>> Filmpjes van de baan

Gebruikersavatar

Ad_M
Berichten: 3398
Lid geworden op: 24 feb 2013 18:31
Locatie: Lelystad

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Ad_M » 19 sep 2014 22:56

Zo te zien zijn het er twee in een kastje, kan niet goed op de site lezen op de servo(s) er ook weer bij zit Wim?

Mvg,
Ad


Ons baantje GeordieBurgh (in opbouw), klikker-die-klik hier.
DCC | NL '80 tot heden | Fleischmann Piccolo / Peco

Als je het niet meer trekt moet je duwen... :D


Onderwerp starter
Willempie
Berichten: 809
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Willempie » 20 sep 2014 08:54

Dacht ik dat de tekst boven de foto duidelijk was.

ServoSwitch met Servo (2)

ServoSwitch is de decoder
Servo is de Servo
(2) is 2 stuks

Een euro goedkoper dan de vorige per twee en in een behuizing.

Groetjes



Plaats reactie