RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

RoSoft
Plaats reactie

Onderwerp starter
Willempie
Elektronica/Commercieel
Berichten: 1017
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Willempie »




sjoef
Berichten: 926
Lid geworden op: 09 dec 2008 13:59
Locatie: Den Haag

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door sjoef »

Ziet er netjes uit Wim.

Jos


Gebruikersavatar

Ad_M
Berichten: 3847
Lid geworden op: 24 feb 2013 18:31
Locatie: Lelystad

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Ad_M »

Zeker netjes Wim, smoelt goed

Mvg,
Ad


Ons baantje GeordieBurgh (is niet meer), klikker-die-klik hier.
DCC | NL '80 tot heden | Fleischmann Piccolo / Peco | 3D Modellen

Als je het niet meer trekt moet je duwen... :D
Gebruikersavatar

Jelle
Berichten: 732
Lid geworden op: 02 feb 2012 15:48
Locatie: Doesborgh

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Jelle »

Dat ziet er heel netjes uit.

Maar wat ik me toch eigenlijk een beetje afvraag, wat doet dat met de prijs?
Ik kan me voorstellen dat zo'n behuizing ook extra kosten met zich mee brengt.
(en aangezien ik binnenkort wisseldecoders wil gaan aanschaffen...)


>>Jelle<<
Helaas even niets omdat het bouwen momenteel niet gaat/lukt.
Gebruikersavatar

shoven
Berichten: 5837
Lid geworden op: 14 dec 2008 21:06
Locatie: Walcheren

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door shoven »

Ik zie nog geen ingepakte Servoswitch? 8-)


Steven

Hier is mijn baan op het forum
Hier is mijn vorige baan op het forum
Hier is mijn voor-vorige baan op het forum
>>> Filmpjes van de baan
Gebruikersavatar

Jeroen
Berichten: 3734
Lid geworden op: 03 sep 2008 13:24

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Jeroen »

Proficiat! Weer een stapje mooier.

Is er nog een speciale reden voor dat je dit doet/hebt gedaan, Wim?

Grtz,

J.


Afbeelding

Onderwerp starter
Willempie
Elektronica/Commercieel
Berichten: 1017
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Willempie »

shoven schreef:Ik zie nog geen ingepakte Servoswitch? 8-)
Maar nu toch wel? Klikkerdeklik


Gebruikersavatar

shoven
Berichten: 5837
Lid geworden op: 14 dec 2008 21:06
Locatie: Walcheren

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt

Bericht door shoven »

Willempie schreef:
shoven schreef:Ik zie nog geen ingepakte Servoswitch? 8-)
Maar nu toch wel? Klikkerdeklik
Ehm... Zie ik nu 32 piek voor een Servoswitch met servo? :o
Of zijn dit er twee? (Na de foto ff beter bekeken te hebben... :roll: )


Steven

Hier is mijn baan op het forum
Hier is mijn vorige baan op het forum
Hier is mijn voor-vorige baan op het forum
>>> Filmpjes van de baan
Gebruikersavatar

Ad_M
Berichten: 3847
Lid geworden op: 24 feb 2013 18:31
Locatie: Lelystad

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Ad_M »

Zo te zien zijn het er twee in een kastje, kan niet goed op de site lezen op de servo(s) er ook weer bij zit Wim?

Mvg,
Ad


Ons baantje GeordieBurgh (is niet meer), klikker-die-klik hier.
DCC | NL '80 tot heden | Fleischmann Piccolo / Peco | 3D Modellen

Als je het niet meer trekt moet je duwen... :D

Onderwerp starter
Willempie
Elektronica/Commercieel
Berichten: 1017
Lid geworden op: 11 mei 2013 08:36

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Willempie »

Dacht ik dat de tekst boven de foto duidelijk was.

ServoSwitch met Servo (2)

ServoSwitch is de decoder
Servo is de Servo
(2) is 2 stuks

Een euro goedkoper dan de vorige per twee en in een behuizing.

Groetjes


Gebruikersavatar

Maurits71
Berichten: 2924
Lid geworden op: 26 okt 2008 07:17

Re: RoSoft heeft zijn printen ingepakt.

Bericht door Maurits71 »

top Wim, helemaal duidelijk zo en een heel mooi produktje zo.

M.


Hills and Meadows on social media

For Hills and Meadows video channel please click here

For Hills and Meadows on facebook please click here
Plaats reactie