Domburg Train Support breid uit: Support van A tot Z

Domburg Train Support
Gebruikersavatar

Onderwerp starter
martindomburg
Elektronica/Commercieel
Berichten: 4356
Lid geworden op: 01 mei 2010 14:59
Locatie: Ermelo

Domburg Train Support breid uit: Support van A tot Z

Bericht door martindomburg » 01 feb 2015 00:17

Domburg Train Support groeit, en hoe... want we breiden uit!!! Wat begon met een kleine support is vanaf 2015 een serieuze bezigheid geworden. Met dank aan diverse partners kunnen wij de hobbyist vanaf heden bijstaan in de complete aanleg van de modelspoorbaan.

Dankzij een aantal mede hobbyisten die net als wij graag hun diensten aan willen bieden willen we deze graag aan u promoten. Hierdoor kunnen we u een totaal pakket aan support aanbieden Indien gewenst kunnen wij u met onze partners in contact brengen.

De vernieuwde service zal er zo uit gaan zien:

- Tekenen en ontwerpen van uw Baanplan
- ontwerpen en fabriceren van de houtconstructies
- aanleggen van de rails en bedrading
- advies & installatie van de electronica
- inregelen van de electronica en software
- leveren van rijdend materiaal (N-spoor)
- onderhoud en ombouw van uw rijdend materieel

Buiten onze welbekende diensten kunnen wij nu ook voorzien in:

Baanplan ontwerpen, door Domburg Train Support

Heeft u moeite om inspiratie te vinden voor het ontwerp van uw modelspoorbaan. Laat onze creatieve geest dan eens los op uw ruimte. Met een programma gaan wij aan de slag met de beschikbare ruimte en leveren wij u een baanplan op maat.Houtconstructies ontwerpen en leveren door Daniel Schoeren

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Al hoewel, niet bij ons direct maar bij een van onze partners. Daniel Schoeren is de juiste persoon als u een degelijke en goed ontworpen houtconstructie zoekt maar u zelf niet de handigheid of de tijd hebt dit te maken. Daniel heeft de gehele modulebaan van MC de Spoorstaaf ontworpen en gemaakt alsmede de Frieslijst van onze eigen project Schellenbach.


Wij kunnen u in contact brengen met Daniel voor een passend advies.


Aanleg van de infrastructuur door Christian Domburg

Een klus die bij veel modelspoorders als vervelend word beschouwd: Rails en de bedrading. We vinden het allemaal mooi om naar te kijken maar het netjes aanleggen is een flinke klus. Christian kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren. U moet dan denken aan het bevestigen van de rails en wissels, wisselaandrijvingen en de complete bedrading. Christian heeft inmiddels veel ervaring met strakke aanleg van rails en bedrading.


Zoals u leest kunt u daarna ook door ons de electronica laten plaatsen en door ons in bedrijf laten stellen. Wij leveren een klus pas op als het rijd!!!!!!

Edit: Vanaf heden is onze nieuwe website online!!!! op http://www.domburgtrainsupport.nl vind je alle informatie over onze diensten en services


Stadt Schellenbach droomproject in N, testbaan voor Dinamo, OC32 & iTrain

Domburg Train Support - Uw partner in Modelspoortechniek

Digitaal- Ombouw- en Installatie specialist / Support Dinamo / Support iTrain

Plaats reactie