Spoor op Vleugels

Een beurs of evenement, plaats hier uw bericht.

Onderwerp starter
gdw1963
Berichten: 193
Lid geworden op: 17 sep 2008 16:44

Spoor op Vleugels

Bericht door gdw1963 »

Op 18 en 19 september 2010 viert Museumpark Bevrijdende Vleugels dat Zuid Nederland 66 jaar geleden bevrijd is met de Operatie Market Garden.

De Eindhovense Modelbouw Vereniging (EMV) neemt ook dit jaar weer deel aan de festiviteiten en nodigt daarom iedereen die belangstelling toont voor het project Spoor op Vleugels uit om een kijkje te komen nemen in hal 10 op het terrein van de Bevrijdende Vleugels.

Het project "Spoor op Vleugels" is nog steeds in volle gang. Op dit moment worden diverse technieken getest voor model spoor, model auto's en scenery. Vanwege de grootte van het project hechten wij veel waarde aan kwaliteit en verwerkbaarheid. Dat dan de aanloop fase wat langer duurt nemen we op de koop toe. Uiteraard blijven wij onverminderd geïnteresseerd in nieuwe leden die ons willen ondersteunen. Er is voor iedereen die geïnteresseerd is wel een plekje bij een van de projectgroepen te vinden.

Voor meer informatie over het museum "Bevrijdende Vleugels" kun je terecht op http://www.wingsofliberation.nl en voor meer informatie over de EMV kun je terecht op http://emv.dse.nl/. Via het knopje "Nieuwsbulletin" krijg je alle informatie voorgeschoteld die met het project samen hangen.

Diegene die uit onze eigen mond willen horen wat het project behelst, kan ook luisteren naar een interview wat recent is opgenomen. Inclusief de muziek duurt dit hoorspel 60 minuten, maar na 60 minuten weet je wel waar we mee bezig zijn. De bijbehorende link vindt je op onze internet pagina.

Wil je meer informatie dan kan/mag dat eventueel ook via een persoonlijk bericht.

P.S. de modelbaan is in de schaal H0, maar dat heeft mij er niet van kunnen weerhouden om aan dit project deel te nemen.


Gerwin

Spoort NS tijdperk III
Plaats reactie